Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Η επιτάχυνση της αδειοδότησης του Ελληνικού στους στόχους του Σ. Φάμελλου


«Οι αποφάσεις-εγκύκλιοι του αν. ΥΠΕΝ Σωκράτη Φάμελλου, ως στόχο έχουν την επιτάχυνση της αδειοδότησης της επένδυσης, με πλήρη σεβασμό στο εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο», ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο, ως προς το ζήτημα του Ελληνικού.

Διευκρινίζεται επίσης ότι όλες «οι αποφάσεις-εγκύκλιοι του κ. Φάμελλου, στηρίζονται σε τεκμηριώσεις και γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και δεν αντικρούονται σε κανένα σημείο».

Ειδικότερα, διαψεύδοντας δημοσίευμα που κάνει λόγο για «άνοιγμα ζητημάτων» με υπαιτιότητα του ΥΠΕΝ για το Ελληνικό, το υπουργείο υπογραμμίζει ότι «από "γκάφα σε γκάφα" και γεμάτο ανακρίβειες είναι σημερινό δημοσίευμα μεγάλης, καθημερινής εφημερίδας, το οποίο στερείται στοιχειώδους έρευνας και διασταύρωσης στοιχείων, ως όφειλε, και προβαίνει σε διαπιστώσεις που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα». Τονίζει δε, ότι «όσοι ψάχνουν για λαγό, ψάχνουν σε λάθος καπέλο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου