Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Τουρκικό θράσος εν μέσω της τραγωδίας: Μαχητικά της ΤΗΚ πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τουρκικό θράσος εν μέσω της τραγωδίας καθώς μαχητικά της ΤΗΚ πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος πραγματοποιώντας την πρώτη επιθετική ενέργεια της Άγκυρας αμέσως μετά το δημοψήφισμα.

Την 19 Απριλίου 2017 και ώρα 16:08 σχηματισμός έξι τουρκικών μαχητικών αποτελούμενος από 4 F-16 και 2 F-4 πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Κινάρου στα 26.000 πόδια και την 16:26 έτερα δύο F-16 πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν νήσου Κινάρου στα 22.000 πόδια.

Το ότι η Άγκυρα επέλεξε να προχωρήσει σε αυτή την προκλητική ενέργεια και ενώ γνώριζε από ώρες το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις ελληνικές ΕΔ δείχνει ότι στηρίζεται σε αδίστακτους σχεδιασμούς και αδιαφορεί ακόμα και για τους ηθικούς κανόνες.


Πάλι οι Τούρκοι πιλότοι επέλεξαν λόγω της απειρίας τους να πετάξουν πολύ ψηλά για να αποφύγουν τα SHORADS και για να μην εμπλακούν σε αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά καθώς έχουν μεγάλη υστέρηση απέναντι στους Έλληνες πιλότους.

Η ΤΗΚ έχει υποστεί απότομη πτώση των δυνατοτήτων της μετά τις μαζικές εκκαθαρίσεις ικανότατων και έμπειρων στελεχών που έλαβαν χώρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου

Mε καυστικό τρόπο σχολίασε ο Πάνος Καμμένος τις παραβιάσεις που έκαναν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας, ανήμερα του Εθνικό πένθος στην Ελλάδα, μετά τον χαμό των 4 Ελλήνων αξιωματικών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου