Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ρ.Τίλερσον: «Η Κίνα προειδοποίησε την Β.Κορέα ότι θα της επιβάλει κυρώσεις αν διεξάγει νέα πυρηνική δοκιμή»


Η Κίνα είπε στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι έχει προειδοποιήσει τη Βόρεια Κορέα πως θα επιβάλλει μονομερείς κυρώσεις εάν η Πιονγιάνγκ διεξαγάγει άλλη πυρηνική δοκιμή, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον χθες.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι Fox News, ο Τίλερσον σημείωσε πως οι μεγάλες επέτειοι που εορτάστηκαν πρόσφατα στη Βόρεια Κορέα πέρασαν χωρίς τη διεξαγωγή πυρηνικής δοκιμής ή δοκιμαστικής εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, όπως υπήρχαν φόβοι ότι θα γίνουν.

"Πράγματι οι Κινέζοι μας είπαν πως ενημέρωσαν το καθεστώς (της Β. Κορέας) ότι εάν διεξαγάγουν επιπλέον πυρηνικές δοκιμές, η Κίνα θα επιβάλλει κυρωτικά μέτρα από μόνη της", είπε ο Τίλερσον, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Ο υπουργός δεν διευκρίνισε επίσης πότε έγινε η προειδοποίηση, ενώ δεν υπήρξε άμεση επιβεβαίωση από τις κινεζικές αρχές.

Ο Τίλερσον σήμερα αναμένεται να προεδρεύσει σε μια συνάντηση με τους υπουργούς εξωτερικών των χωρών που απαρτίζουν το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, όπου, όπως δήλωσε, θα τονίσει την ανάγκη να εφαρμόσει πλήρως κάθε μέλος τις υπάρχουσες κυρώσεις καθώς και πιθανά μελλοντικά βήματα ώστε "να αυξηθεί η πίεση στο καθεστώς".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου