Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ForwardKeys: Aνεπηρεάστοι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις οι ταξιδιώτες από την Ευρώπη


Σύμφωνα με έρευνα της ForwardKeys σε 16 εκατ. ημερήσιες συναλλαγές κρατήσεων, ο κλάδος των ταξιδίων την περίοδο που διανύουμε εμφανίζεται ιδιαίτερα ανθεκτικός.

Οι ταξιδιώτες εντοπίζουν εναλλακτικούς προορισμούς και επιστρέφουν σε άλλους που είχαν πληγεί στο παρελθόν από γεγονότα, δήλωσε ο CEO της ForwardKeys, Olivier Jager, επισημαίνοντας για τις τουριστικές επιχειρήσεις την ανάγκη να μπορούν να προσαρμόζονται γρηγορότερα στα νέα δεδομένα.

Η αβεβαιότητα εξαιτίας της ταξιδιωτικής απαγόρευσης Τραμπ και το ισχυρό δολάριο προκάλεσαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 τη μείωση των επισκεπτών στις ΗΠΑ, ενώ αποθάρρυναν τα ταξίδια καταναλωτών από τη Μ. Ανατολή (-9,5%) και από την Ευρώπη (-6,5%).

Ωστόσο οι προκρατήσεις στις ΗΠΑ παρουσιάζουν αύξηση, λόγω της συγκυρίας του Πάσχα.

Επιπλέον, οι αφίξεις από μακρινούς προορισμούς στη δυτική Ευρώπη παρουσιάζουν αύξηση, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητα της περιοχής ακόμη και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Μετά από ένα χρόνο, οι αφίξεις από μακρινούς προορισμούς επανέρχονται, φθάνοντας σε επίπεδα ανώτερα από την περίοδο προ των επιθέσεων στο Παρίσι, αναφέρει η έρευνα της ForwardKeys.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιασθούν στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC) που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα στη Μπανγκόγκ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου