Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ν.Αναστασιάδης: «Η εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα δεν βοηθά τις συνομιλίες»


Ο Κύπριος πρόεδρος  Νίκος Αναστασιάδης έθεσε στη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, το θέμα της αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας, με την έκδοση NAVTEX και την παρουσία του πλοίου Barbaros στα ανατολικά της Κύπρου.

Σε δηλώσεις του μετά την πρώτη συνάντηση των ηγετών, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, ύστερα από το δημοψήφισμα στην Τουρκία, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας, σημειώνοντας ότι “δεν ωφελεί και δεν δημιουργεί το κλίμα που θα θέλαμε”.

Είπε επίσης ότι παραμένουν διαφορές, και ο ίδιος δεν θέλει να δημιουργεί εικόνες οι οποίες να αποπνέουν είτε αισιοδοξία είτε απαισιοδοξία.

Εξέφρασε την ευχή ότι κάποια στιγμή "θα συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι απαιτείται πραγματικά να αντιληφθούμε τις ανησυχίες όπως εκφράζονται και από την ελληνοκυπριακή πλευρά".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου