Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Β. Λεβέντης: «Πλανάται ο κ. Τσίπρας ότι χωρίς μεταρρυθμίσεις θα πάρει ρυθμίσεις για το χρέος»


Να συμπεριληφθεί και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο ερευνητικό αντικείμενο της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία ζήτησε ο κ. Βασιλης Λεβέντης καλώντας την πλειοψηφία να αναθεωρήσει την πρότασή της εως την έναρξη της σχετικής ψηφοφορίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε χαρακτηριστικά πως «άκουσα τον υπουργό να λέει ότι δεν μπαίνει η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γιατί η ιστορική τους διαδρομή εγγυάται την εντιμότητά τους. Όλοι το ίδιο λένε. Σε δικαστήριο να πάτε ο εγκληματίας υποστηρίζει ότι είναι έντιμος. Αυτό που είπε ο υπουργός ακούγεται άσχημα στον λαό. Έχετε χρόνο να το αναθεωρήσετε.  Αν δεν φοβάστε τίποτα να ζητήσετε έλεγχο. Δεν είναι σοβαρό να λέει κάποιος ότι η διαδρομή του αποδεικνύει ότι δεν είναι λωποδύτης».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων και διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης πως δεν θα ψηφιστούν τα μέτρα αν δεν υπάρξει λύση για το χρέος σχολίασε «Βγήκε η κυρία Λαγκάρντ και σας είπε πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά χρέος. Το θα κάνετε;. Άλλαξε και ο Σούλτς που λέγατε ότι είναι μαζί μας.  Μην περιμένετε έλεος από τους δανειστές. Αν το περιμένει ο πολιτικός κόσμος είναι αφελής. Το χρέος της χώρας είναι να κάνει μεταρρυθμίσεις και μετά να αξιώνει ρυθμίσεις».

«Πλανάται ο κ. Τσίπρας ότι χωρίς μεταρρυθμίσεις θα πάρει ρυθμίσεις για το χρέος» επανέλαβε σε άλλο σημείο.

Ο ίδιος δε επανέφερε την πρόταση του για «ελαστικοποίηση» των εργασιακών σχέσεων ως κίνητρο για προσέλκυση επενδύσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου