Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Αμερικανικό ΥΠΕΞ: «Η Τουρκία δεν μπορεί να πολεμά το ΡΚΚ σε βάρος του πολέμου κατά της ISIS»

του Πάνου Σπαγόπουλου
Φανερά ενοχλημένη η Ουάσιγκτον από την χθεσινοβραδινή αεροπορική επιδρομή της τουρκικής Αεροπορίας με 24 μαχητικά εναντίον στόχων των δυνάμεων του SDF που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ στην Derik της Συρίας.

«Η Τουρκία δεν μπορεί να πολεμά το ΡΚΚ σε βάρος των προσπαθειών για την ήττα της ISIS» ανέφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.

«Είμαστε επίσης ενήμεροι για την απειλή που αντιπροσωπεύει τοΡΚΚ για την Τουρκία, αλλά ξανά αυτό που έχουμε πει στην Τουρκία και το ξαναλέω τώρα είναι πως δεν μπορεί να εστιάσει σε αυτόν τον πόλεμο εις βάρος της μάχης που δίνουμε κατά των τρομοκρατών που μας απειλούν όλους», είπε ο εκπρόσωπος του State Department Mark Toner.

Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε τον «βαθύ προβληματισμό του αναφορικά με την τουρκική αεροπορική επιδρομή».

««Είμαστε βαθύτατα  προβληματισμένοι από το γεγονός της πραγματοποίησης τουρκικών αεροπορικών επιθέσεων στην βόρεια Συρία όπως και στο Βόρειο Ιράκ χωρίς την πρότερη συννενοηση τόσο με τις ΗΠΑ όσο και μετα υπόλοιπα κράτη της Συμμαχίας που μάχονται την ISIS», πρόσθεσε ακόμη ο Toner.

Η πόλη Derik χρησιμοποιείται ως βάση εξόρμησης των δυνάμεων του YPG/SDF για τη Ράκκα η οποία ελέγχεται από την ISIS.

Την ίδια ώρα η Τουρκία προκλητικά κάνει πως δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Έτσι δημοσιεύει βίντεο με τις επιθέσεις και φωτογραφίες με τον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγό Huslu Akar να παρακολουθεί την επίθεση από κέντρο διοίκησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου