Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Politico: Η Ελλάδα δεν βρισκόταν στην ατζέντα του ΔΝΤ στην σύνοδο της Νέας Υόρκης


Τις φρούδες ελπίδες των στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης, τα οποία ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για την εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF), επεσήμανε σε άρθρο του το politico, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν βρισκόταν στην ατζέντα (ημερήσια διάταξη) των συνεδριάσεων.

«Ίσως θα έπρεπε», τονίζει ο αρθρογράφος, καθώς οι Έλληνες ήλπιζαν ότι η συγκέντρωση των μεγαλύτερων υπουργών Οικονομικών θα μπορούσε να δώσει λύση στις βασανιστικές διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται επί μακρόν για το ελληνικό ζήτημα, τόσο σε επίπεδο κλείσιμο αξιολόγησης, όσο και σε επίπεδο διευθέτησης χρέους.

Η ελπίδα έπεσε στο κενό, τονίζει το politico, καθώς η Κριστίν Λαγκάρντ έκανε μία χαλαρή δήλωση μετά τη συνάντησή της με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, κάνοντας λόγο για «εποικοδομητικές συζητήσεις». Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Η Αθήνα, ωστόσο, σημειώνει το περιοδικό, έχει ελάχιστο χρόνο μπροστά της, μέχρι τον Ιούλιο, προκειμένου να κλείσει το θέμα, να εισπράξει τα χρήματα και να καλύψει τις οφειλές της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου