Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Στο 1,8% ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ευρωζώνη το πρώτο τρίμηνο του έτους


Η οικονομία της ευρωζώνης αναπτύχθηκε με ρυθμό 0,5% το πρώτο τρίμηνο του 2017 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσίευσε την Τετάρτη η Eurostat.

Η Eurostat ανακοίνωσε σήμερα ότι το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της Ευρωζώνης αυξήθηκε κατά 0,5% στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 1,7% σε ετήσια βάση σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι εκτιμήσεις για το πρώτο τρίμηνο αντιστοιχούν σε έναν ρυθμό ανάπτυξης 1,8% για το σύνολο του 2017, ενώ ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης στις ΗΠΑ ήταν 0,7% στο ίδιο διάστημα, που είναι η πιο αδύναμη επίδοση από το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Η Eurostat αναθεώρησε ανοδικά και τον ρυθμό ανάπτυξης στο τέταρτο τρίμηνο του 2016 και συγκεκριμένα στο 0,5% από 0,4%. Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας της Ευρωζώνης στο τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους ήταν 1,8% έναντι 1,7% που ήταν η αρχική εκτίμηση. Οι οικονομολόγοι θεωρούν ότι η ανάπτυξη της Ευρωζώνης προήλθε κυρίως από την εγχώρια κατανάλωση και τις επιχειρηματικές επενδύσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου