Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Nα γίνει διακομματικό όργανο εξόδου από την κρίση με πρωτοβουλία Παυλόπουλου»


Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων (ΕΚ) υποστηρίζοντας ότι «ακόμη κι αν η κυβέρνηση περιμένει μια δήλωση για το χρέος για να την χρησιμοποιήσει σαν αντιστάθμισμα στη σκληρότητα των μέτρων, θα περιμένει μάταια.

Οι ξένοι έχουν δηλώσει ότι πρώτα πρέπει να γίνουν όλες οι μεταρρυθμίσεις, να έρθει ο Αύγουστος του 2018, και μετά η ρύθμιση για το χρέος θα είναι επιμήκυνση αποπληρωμής και μείωση επιτοκίων».

Σύμφωνα με την ΕΚ, «ονομαστική μείωση του χρέους είναι αδύνατον να γίνει και ματαιοπονούν όσοι την αναμένουν, αλλά και το “τυφλό” πυρ ομαδόν κατά της Κυβέρνησης από όλα τα άλλα κόμματα, δεν βρίσκει την Ένωση Κεντρώων σύμφωνη.

Ζητάμε εθνικό διακομματικό όργανο εξόδου από την κρίση με πρωτοβουλία του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου