Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στους 2000 Παλαιστινίους κρατούμενους στο Ισραήλ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στους 2000 Παλαιστινίους κρατούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές και ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες απεργία πείνας πραγματοποιούν έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ, Παλαιστίνιοι, αλληλέγγυοι και μέλη συλλογικοτήτων.

Από τις 17 Απριλίου περισσότεροι από 2000 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας με σύνθημα " Ελευθερία και Αξιοπρέπεια". Οι κρατούμενοι όπως καταγγέλλουν απαιτούν να καταργηθεί το δικαστικό απαρτχάιντ της επ’ αόριστον κράτησης χωρίς δίκη που έχει επιβληθεί από το κράτος του Ισραήλ, καθώς και να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης τους (κατάργηση απομόνωσης, επικοινωνία με συγγενείς, ιατρική περίθαλψη κ.α.).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου