Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Β.Λεβέντης: «Με αυτή τη συμφωνία η χώρα δεν πρόκειται να βγει από τα μνημόνια»


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,για την επίτευξη της συμφωνίας, δήλωσε μεταξύ άλλων «είχαμε συμφωνία επιτέλους. Η κυβέρνηση την διαφημίζει ως καλή. Είναι μια συμφωνία όπως την ανέμενα επώδυνη. Η αντιπολίτευση από την πλευρά της, έλεγε κάντε γρήγορα και τώρα πυροβολεί, δεν είναι ωραία πράγματα».

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας ότι «εγώ επιμένω και είναι θέση της Ένωσης Κεντρώων, ότι πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο δράσης για να φύγουμε από την κρίση. Δεν μπορεί ούτε ο Τσίπρας μόνος, ούτε ο Μητσοτάκης μόνος».

«Είχα ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών δεν μου έκανε την χάρη η κυβέρνηση, ας μου την κάνει τώρα, είναι ανάγκη για να βγει η χώρα από την κρίση και τα μνημόνια και η συμφωνία αυτή δεν βγάζει την χώρα από τα μνημόνια», είπε κλείνοντας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου