Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Σάλος στο Άργος: Καταγγελία ότι αθίγγανος πήρε 20χρονη από τη λαϊκή και τη βίασε


Απίστευτη καταγγελία έκανε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 20χρονη γυναίκα σε βάρος ενός τσιγγάνου που διατηρεί πάγκο στη λαϊκή αγορά του Άργους, τον οποίο κατηγορεί ότι την παραπλάνησε και την οδήγησε σε ένα καφενείο όπου την βίασε!

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης επικαλέστηκε ένα έκτακτο γεγονός και την παρέσυρε στο πατάρι του καφενείου που βρίσκεται απέναντι από την λαϊκή, όπου την υποχρέωσε με τη βία να υποκύψει στις ορέξεις του. Ο βιασμός φέρεται πως έγινε μέρα- μεσημέρι του Σαββάτου και η 20χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο Άργους.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η νεαρή γυναίκα, ο φερόμενος ως βιαστής κρατείται και ανακρίνεται. Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη του πορίσματος του ιατροδικαστή, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου