Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Έξαλλοι στις ΗΠΑ με την επίσκεψη Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ήρθε εδώ και ξυλοφόρτωσε τους Κούρδους όπως κάνει και στην Τουρκία»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Έντονες αντιδράσεις που θα δυσχεράνουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Ουάσγικτον ειδικότερα μετά την καταστολή Κούρδων διαδηλωτών από τους σωματοφύλακες του Τούρκου προέδρου σε αμερικανικό έδαφος.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό 81 αντιπρόσωποι του Κογκρέσσου και από τις δύο παρατάξεις των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών απέστειλαν επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ καταγγέλοντας απροκάλυπτη παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την κυβέρνηση Ερντογάν, καθώς και της δημοκρατίας αυτής καθ’ εαυτής στην Τουρκία και ζητούν την διακοπή κάθε επαφής μαζί του καθώς έτσι «νομιμοποιείται».

Στην ουσία κατηγορούν τον Ρ.Τ.Ερντογάν ως ένα είδος εκλεγμένου δικτάτορα, ενώ αμφισβητούν ακόμα και τα εκλογικά αποτελέσματα

Η αλήθεια είναι ότι στις ΗΠΑ όλοι θέλουν την Τουρκία με το μέρος τους αλλά κανείς δεν θέλει τον Ρ.Τ.Ερντογάν να βρίσκεται στο «τιμόνι» της.

Ο Ελληνοαμερικανός Ρεπουμπλικανός βουλευτής κ. Γκας Μπιλιράκης από τη Φλόριδα ήταν ο δημιουργός της επιστολής αυτής.

Στην επιστολή, η οποία εστάλη με πρωτοβουλία του κ. Γκας Μπιλιράκη, συμπροέδρου του Hellenic Caucus, οι 81 Αμερικανοί βουλευτές τονίζουν στον κ. Τραμπ πως «σας γράφουμε για να εκφράσουμε τους σοβαρούς προβληματισμούς μας για τη διάβρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη δραματική παρακμή των δημοκρατικών αξιών στην Τουρκία».

Σε άλλο σημείο, αναφέρουν στην επιστολή πως «κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια ο Ερντογάν και οι σύμμαχοί του έχουν εξαπολύσει μία συνεχή επίθεση εναντίον της έννομης τάξης χρησιμοποιώντας τα δικαστήρια για να περιορίσουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα συμπεριλαμβανομένου και της ελευθερίας του λόγου και να καταπιέσουν κάθε αντίδραση στις αντιδημοκρατικές τους ενέργειες.

Εχουν ρίξει στη φυλακή χιλιάδες Τούρκους με αδιευκρίνιστες πολιτικές κατηγορίες, ιδιαίτερα έχουν φυλακίσει δημοσιογράφους επειδή δημοσιεύουν τις ενέργειές τους και έχουν σπείρει τον φόβο ανάμεσα στους Τούρκους πολίτες ακόμα και σε Αμερικανούς της Τουρκίας, οι οποίοι φοβούνται για το μέλλον τους».

Στην επιστολή γίνεται λόγος για το πρόσφατο δημοψήφισμα. Γράφουν συγκεκριμένα, πως «είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για το πρόσφατο δημοψήφισμα για το Σύνταγμα, το οποίο έπασχε από διαφάνεια και θέτει τις βάσεις ώστε ο Ερντογάν να προχωρήσει σε περισσότερες αντιδημοκρατικές ενέργειες και μείωση των δημοκρατικών θεσμών….

Οι δημοσιογράφοι έχουν μπει στο στόχαστρο από την κυβέρνηση Ερντογάν… Πάνω από 150 Μέσα Ενημέρωσης έκλεισαν αναγκαστικά επειδή ασκούσαν το δικαίωμά τους της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας του Τύπου».

Αναγράφεται ακόμα, πως «η κυβέρνηση έχει αυξήσει τις άμεσες απειλές εναντίον πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης και κοινότητες μειονοτήτων συμπεριλαμβανομένων και των Κούρδων».

Σημειώνεται ότι οι σωματοφύλακες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ενρτογάν, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια με Κούρδους διαδηλωτές, έξω από την τουρκική πρεσβευτική κατοικία στην Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν εννέα άτομα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις

Οι συμπλοκές ξέσπασαν ανάμεσα σε υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σωματοφύλακες του Τούρκου Πρόεδρου με ομάδα Κούρδων, Αρμενίων και άλλων διαδηλωτών.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε από την τουρκόφωνη υπηρεσία της Voice of America μια πραγματική σύρραξη εντός αμερικανικού εδάφους με τους σωματοφύλακες του Ρ.Τ.Ερντογάν να δρουν σαν εγχώριες δυνάμεις καταστολής!

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ελληνοκεντρικές Απάτες !!! Πως Οι Αρχαιόπληκτοι Νοθεύουν Τις Πηγές Και Βαφτίζουν Έλληνες Τους Μουσουλμάνους!!!

    Το αυθεντικό κείμενο:

    “ἐν ᾧ δὲ ὁ στρατηγὸς τὴν ἴλην κατὰ μέτωπον ἐκρατύνετο, καὶ εἰς πλαίσιον τὰς δυνάμεις συνέταττε, γύναιον ἑταιρικὸν, ἀκκιζόμενόν τε καὶ θρυπτόμενον, ἰταμὸν ἐπιεικῶς τυγχάνον καὶ ἀναιδὲς, τῶν προμαχεώνων προκύπτον, γοητείας ἐποιεῖτό τινας καὶ ἐπῳδάς. λέγεται γὰρ κατόχους εἶναι Κρῆτας μαντείαις καὶ βωμολοχίαις καὶ πλάναις, πρὸς τῶν Μανιχαίων καὶ τοῦ Μωάμεθ παρειληφότας ἀνέκαθεν. οὐ ταύτῃ δὲ μόνον τὸ ἰταμὸν ἐκεῖνο γύναιον τὸ ἀναιδὲς καὶ ἀκόλαστον ἐπεδείκνυτο· ἀλλὰ καὶ, τὸν χιτωνίσκον παρὰ τὸ μέτριον ἀνασεσυρκὸς καὶ ἀπογυμνοῦν τὰ μέρη τοῦ σώματος, ἐς τὸν στρατηγὸν ἐπέσκωπτεν ἐπαρώμενον. καὶ δή τις τῶν εὐστόχων τοξοτῶν, τὴν νευρὰν ἐντεινάμενος, βάλλει τὸ ἀκόλαστον γύναιον, καὶ χαμαιῤῥιφὲς τῶν πύργων κατήνεγκε, διαῤῥαγὲν αὐτίκα, καὶ τὸ ψυχίδιον ἀποφυσῆσαν, καὶ τίσιν τῆς ὕβρεως τὸν οἰκτρὸν ἐπισπασάμενον ὄλεθρον.”

    Να τι λένε οι αρχαιόπληκτοι γι αυτήν την μάγισσα, παραλείποντας να πουν πως ο Διάκονος λέει καθαρά πως ήταν Μουσουλμάνα. Όχι, ήταν …ιέρεια της Άρτεμης!!!

    “Η Κλεαγέτη ήταν πολύ μορφωμένη και γόνος Ιερατικής οικογενείας. Η μητέρα της λεγόταν Ζηνόκλεια, ήταν Ιέρεια της Ήρας, και είχε πάρει μέρος στην μάχη της Κρήτης κατά των βυζαντινών το 949. Με το τόξο της είχε σκοτώσει 50 βυζαντινούς κατακτητές. Η Ζηνόκλεια τελούσε τα Ελληνικά Μυστήρια και είχε διδάξει από μικρή την θυγατέρα της Κλεαγέτη το πώς να πολεμά τους βυζαντινούς κατακτητές. Ο Λέων Διάκονος στην Ιστορία του αναφέρει την Κλεαγέτη με υβριστικούς όρους. Την αποκαλεί «γύναιον εταιρικόν», «αναιδές», και ότι τάχα έκανε μαγγανείες. Όμως της αναγνωρίζει, αν και με υβριστικό τόνο, ότι ήταν μάντισσα και ότι ήταν ατρόμητη, καθώς πλησίαζε μόνη της μέχρι τα φυλάκια των βυζαντινών και τους προκαλούσε σε πόλεμο.”

    Πόσα άλλα ψέματα θα υποστούμε χάριν της “Εθνικής μας θρησκείας;”
    Ελληνοκεντρικές απάτες. (ε) Γενοκτονία Ελλήνων το 961 από τους βυζαντινούς! Που είναι οι πηγές;



    ΠΗΓΗ: http://skourtdim.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή