Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Γ.Χουλιαράκης: «Το ΔΝΤ ζητούσε μέτρα 4,5 δισ. ευρώ, επειδή μόνιμα υποεκτιμά τις δημοσιονομικές μας επιδόσεις»


Το ΔΝΤ ζητούσε μέτρα 4,5 δισ. ευρώ, επειδή μόνιμα υποεκτιμά τις δημοσιονομικές μας επιδόσεις, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Παράλληλα, εξήγησε τη στάση της κυβέρνησης, που οδήγησε στον αναγκαίο, όπως είπε, συμβιβασμό, με τον οποίο αποφεύχθηκε και η παράταση της αβεβαιότητας.

Είναι ο μοναδικός οδικός χάρτης που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την ύφεση, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Χουλιαράκης προσέθεσε ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με παράλληλη αναδιανομή εισοδήματος μέσω της εφαρμογής μέτρων-αντίμετρων. 

Δεν παρέλειψε, δε, να επιτεθεί και στην αξιωματική αντιπολίτευση, αμφισβητώντας τη θέση της για περαιτέρω μείωση των δημόσιων δαπανών. «Ακόμη και το ΔΝΤ λέει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια» είπε χαρακτηριστικά.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου