Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: Αν η Β.Κορέα διακόψει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα τότε θα συζητήσουμε


Τον όρο της Ουάσιγκτον για την αποφυγή μίας πιθανής στρατιωτικής επέμβασης στην κορεατική χερσόνησο, γνωστοποίησε με δήλωσή της η Αμερικανίδα πρέσβειρα στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλεϊ.

Όπως δήλωσε, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι διατεθειμένες να καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Πιονγκγιάνγκ, αν διακόψει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη και σταματήσει τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μακράς εμβέλειας.

Η Νίκι Χάλεϊ δήλωσε επίσης ότι η ηγεσία των ΗΠΑ βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με την ηγεσία της Κίνας, προκειμένου να αποφασιστούν νέες κυρώσεις εναντίον της Βόρειας Κορέας, σε περίπτωση που ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν συνετιστεί στις οδηγίες του ΟΗΕ και τις διεθνούς κοινότητας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου