Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

“Οι Αμερικανοί στέλνουν οπλική βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας παραβιάζοντας τη συμφωνία του ΝΑΤΟ”


“Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν οπλική βοήθεια σε τρομοκρατικές οργανώσεις με το πρόσχημα  της καταπολέμησης του ‘Ισλαμικού κράτους’ [Daesh], αποστέλλονται αυτά στο κόμμα των Κούρδων της Συρίας, PYD,  που είναι παρακλάδι του PKK”, γράφει τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει:

Οι ΗΠΑ έχουν αναγκάσει το PKK να διευρύνει τις επιχειρήσεις του στη Συρία και να αποτελέσει μια σοβαρή απειλή για την Τουρκία.

‘Το PKK επιτίθεται εναντίον μέλους του ΝΑΤΟ- της Τουρκίας- με όπλα που παρέχονται από άλλο μέλος του ΝΑΤΟ, τις Ηνωμένες Πολιτείες,  ενώ η συμφωνία του ΝΑΤΟ υποχρεώνει τους συμμάχους να μην επιτίθεται εναντίον των μελών της’, σημειώνει το δημοσίευμα.

‘Οι τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία (εννοεί τους Κούρδους), που μάχονται κατά της τρομοκρατικής ομάδας του  Daesh, υποστηρίζονται από την Αμερική και την Ευρώπη.

 Τελικά, η προέκταση του PKK,  το οποίο πραγματοποιεί αιματηρές επιθέσεις στην Τουρκία,  είναι αυτή της ομάδας του YPG στη Συρία, που λαμβάνει τα αμερικανικά όπλα.

Περίπου 100 φορτηγά διεθνών μεταφορών (TIR) έχουν μπει στην περιοχή που ελέγχει το PYD/PKK σε δύο ξεχωριστές παραδόσεις, μία στις 15 Μαΐου και η άλλη στις 20 Μαΐου.

Τα φορτία των όπλων φορτώθηκαν στο Καμισλί για να παραδοθούν στους τρομοκράτες του YPG.

(ensonhaber.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_561.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου