Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Η αλβανική «ΜΟΜΑ» δημιουργεί νέους οδικούς άξονες


Το Τάγμα Μηχανικής Υποστήριξης ανέλαβε τη διάνοιξη ενός δύσκολου οδικού τμήματος στο χωριό Όσνατ της κοινότητας  Dardhas,  του δήμου Πόγκραντετς.

Επί χρόνια, οι κάτοικοι αυτής της απομακρυσμένης περιοχής ζητούσαν την κατασκευή αυτού του δρόμου ώστε να έχουν μια γρήγορη πρόσβαση στα κεφαλοχώρια της περιοχής του Πόγκραντετς.

Βαρέα οχήματα του Μηχανικού άρχισαν να εργάζονται σε αυτήν τη νέα διαδρομή, ξεκινώντας από το σκάψιμο του εδάφους, τη διαμόρφωσή του και την επίστρωσή του.

Είναι ένας πολύ σημαντικός οδικός άξονας που έχει μήκος 8,8 χιλιομέτρων σε ορεινή περιοχή που θα βοηθήσει  τους κατοίκους των απομακρυσμένων και απομονωμένων περιοχών, σημειώνει το δημοσίευμα του αλβανικού στρατού.

(mod.gov.al)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_176.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου