Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Οι Τούρκοι βλέπουν τις ΗΠΑ ως απειλή- Δημοσκόπηση


Η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» [Yeni Şafak] προέβη σε δημοσκόπηση η οποία δείχνει ότι το 96% των Τούρκων πολιτών βλέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εχθρό και το 94% βλέπει το ΝΑΤΟ ως απειλή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να βοηθούν το κόμμα των Κούρδων της Συρίας PYD,  που (όπως λέει η τουρκική ηγεσία είναι προέκταση του PKK) και χορηγούν σε αυτό όπλα και πυρομαχικά.
Μετά τις αεροπορικές επιθέσεις της Τουρκίας εναντίον στόχων του PYD, οι Ηνωμένες Πολιτείες προέβησαν σε υποστήριξη προς τους Κούρδους της Συρίας, ενώ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τη στρατιωτική βάση της Τουρκίας (Ιντσιρλίκ) για τους σκοπούς τους.

Ο ιστότοπος ‘Yeni Şafak’ ζήτησε από τους αναγνώστες του να συμμετάσχουν σε δημοσκόπηση σχετικά με τη συμμαχία μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ και τη συνεχιζόμενη υποστήριξη  προς τους τρομοκράτες. Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν περίπου 38 χιλιάδες αναγνώστες.

(yenisafak.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_618.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου