Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Χρέος της ελληνικής πολιτείας να συμπαρασταθεί στην αιγυπτιακή κυβέρνηση»


Την πολύνεκρη επίθεση εναντίον χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Σε αυτήν επισημαίνεται ότι «είναι πλέον πρώτιστη ανάγκη η στενή και μελετημένη συνεργασία μεταξύ κρατών και διεθνούς κοινότητας και ο συντονισμός των προσπαθειών τους για την αποτελεσματική καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

«Είναι λυπηρό και ανησυχητικό ότι ο χριστιανισμός διώκεται και απειλείται με εξαφάνιση στην αρχαία κοιτίδα του, τη Μέση Ανατολή. Χρέος της ελληνικής πολιτείας είναι να επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να συμπαρασταθεί στην αιγυπτιακή κυβέρνηση, καταβάλλοντας εμπράκτως κάθε δυνατή προσπάθεια βοήθειας», προσθέτει.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου