Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Σκουρλέτης για Eurogroup: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να επιτευχθεί μια συμφωνία»


Την άποψη ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να επιτευχθεί μια συμφωνία στο επόμενο Eurogroup, εξέφρασε απόψε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι προϋπόθεση για αυτό είναι να υπάρξει μια ρεαλιστική λύση και βιώσιμη λύση στο θέμα του χρέους. «Στη διαπραγμάτευση για μας, υπάρχουν όρια που καθορίζονται από τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο κ. Σκουρλέτης, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη, ότι παρά τα προβλήματα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η επόμενη διετία να είναι περίοδος ανάπτυξης.

Κατά την ομιλία του κ Σκουρλέτης υποστήριξε ότι σήμερα στην Ευρώπη υπάρχουν χώρες που αντιλαμβάνονται το μεγάλο αδιέξοδο στην πορεία της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τις ακραίες πολιτικές λιτότητας, «και δεν πια μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ σαν την καλαμιά στον κάμπο που το 2015 ήταν η μοναδική αιρετική φωνή».

Σήμερα υπάρχουν φωνές, πολύ περισσότερες φωνές στην Ευρώπη, που καταλαβαίνουν ότι αυτή η πορεία είναι αδιέξοδη, και αν συνεχιστεί υπονομεύει την ίδια τη συνοχή της Ευρώπης με απρόβλεπτες συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά.

Από τα Χανιά, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας υπάρχουν ευθύνες στο πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε τις τύχες της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για να βγει η χώρα από την κρίση.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου