Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω»


Την άποψη πως «το κράτος δεν έχει» τις απαραίτητες δομές που θα υποστηρίξουν τα άτομα που βγαίνουν από ένα κέντρο αποκατάστασης, καθώς «το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σε πάρα πολλά σημεία και μέσα στη κρίση που διανύουμε έχει μείνει πάρα πολύ πίσω», εξέφρασε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ κ. 'Αδωνις Γεωργιάδης από τη Λάρισα.

Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» για τα 10 χρόνια λειτουργίας του, σημείωσε πως οι παραπάνω αδυναμίες του κράτους θα μπορούν διορθωθούν «όσο θα μπορούμε να ανακτούμε την οικονομική μας ελευθερία»

Ιδιαίτερη στιγμή στη φετινή επέτειο ήταν και η παρουσία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, η οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο με αφορμή την ολοκλήρωση της αποκατάστασης και αποθεραπείας της.

«Είχαμε ζήσει την τραγωδία με την Μυρτώ και όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει εδώ η νοσηλεία της Μυρτούς. Τώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια και ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την ανθρώπινη στιγμή» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου