Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στην Αλβανία


Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε ένα Αμερικανό πρώην πεζοναύτη που κλήθηκε από τον Μπάσα να οργανώσει κάποιες παραστρατιωτικές ομάδες για τη διαμαρτυρία που είχε προγραμματίσει.

Πηγές της εφημερίδας ‘Tema’ αναφέρουν ότι ο Αμερικανός πολίτης, Τζέισον Ράντι Μόρισον, που γεννήθηκε το 1977,  έφθασε στα Τίρανα στις 2 Μαΐου.

Συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία και τώρα κρατείται με πλήρη επιτήρηση και ανακρίνεται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.


Η Αλβανία  βρίσκεται ένα περίπου μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές και τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έχουν  διαχωριστεί,  καθώς άλλα υποστηρίζουν το Σοσιαλιστικό Κόμμα με τον  νυν πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ενώ άλλα τάσσονται υπέρ του αντιπολιτευτικού Δημοκρατικού Κόμματος που επιμένει να μην συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Η ιστοσελίδα «pamfleti.com» αναφέρεται στην αποτυχία της αντιπολίτευσης να συγκεντρώσει οπαδούς του  Δημοκρατικού Κόμματος  και λέει «που τους είδε τους 600 χιλιάδες διαδηλωτές  ο Λουλζίμ Μπάσα» και παρουσιάζει την πλατεία σχεδόν άδεια από τους διαδηλωτές.

Ενώ την ίδια ώρα ο Έντι Ράμα στη Σελενίτσα έκανε την πρώτη του προεκλογική ομιλία καλώντας τους οπαδούς της αντιπολίτευσης να μην απόσχουν από την εκλογική διαδικασία, να μην αλλάξουν τις πολιτικές πεποιθήσεις τους,  αλλά και να μην ταυτίζονται με τις πολιτικές της αντιπολίτευσης.

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου