Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια στη Λαττάκεια της Συρίας


Ρώσοι αξιωματικοί του Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντιμαχομένων μερών στη Συρία, παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια σε ένα από τα προάστια της Λαττάκειας,  στο χωριό Σκουμπίν που κατοικείται κυρίως από πρόσφυγες, που ήρθαν από άλλα μέρη της χώρας.


«Μετά από αίτημα του διοικητή της Λαττάκειας, παραδόθηκε ένα φορτίο 1,5 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας στο χωριό Σκουμπίν», δήλωσε ο συνταγματάρχης του Κέντρου Συμφιλίωσης, Ντενίς Αντρόνοφ (Денис Андронов.).


Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανθρωπιστική βοήθεια αποτελούνταν από ψωμί σίτου, κονσερβοποιημένο κρέας, ρύζι, ζάχαρη και τσάι.

Πριν από την άφιξη του ρωσικού στρατού στο χωριό, έγινε κατάλογος των φτωχότερων κατοίκων της περιοχής, στους οποίους δόθηκε κατά προτεραιότητα  η ανθρωπιστική βοήθεια.

(interfax.ru)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου