Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΤΟ «ΣΚΑΕΙ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ…


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος σήμερα στην Τουρκία, που ήδη έχει καταδικαστεί πολλές φορές σε ισόβια για έσχατη προδοσία ενώ εκκρεμεί ακόμα και η θανατική του καταδίκη, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζεται να το «σκάσει» κυριολεκτικά από την βίλα του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και να ζητήσει καταφύγιο στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή η στην Βραζιλία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφοριες, αυτές τις μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Bekir Bozdağ, ο οποίος έχει παρουσιάσει τον πλήρη φάκελο με το αίτημα της έκδοσης του Γκιουλέν στην Τουρκία για να δικαστεί σαν ο κύριος οργανωτής και υπαίτιος του αιματοβαμμένου αποτυχόντος πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016. 
Αν και το τουρκικό αίτημα δεν φαίνεται να βρίσκει την ζητούμενη ανταπόκριση από τις αμερικανικές αρχές, η έντονη τουρκική πίεση προς την έκδοση του και η αλλαγή στην προεδρία των ΗΠΑ, έχει θορυβήσει τον Ισλαμιστή ηγέτη και πρώην δάσκαλο του ίδιου του Ερντογάν και μαζί με τον επιτελείο του έχει ετοιμάσει την αναχώρηση του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρίσκεται εδώ και 27 χρόνια. 
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, άνθρωποι του Γκιουλέν βρίσκονται ήδη στην Βραζιλία αλλά και στην Αργεντινή, όπου ετοιμάζουν το έδαφος για τη παραχώρηση ασύλου και την μετεγκατάσταση του εκεί. 
Αν τελικά κατευθυνθεί προς τα εκεί, σίγουρα η Τουρκία θα αντοδρασςει με έντονο τρόπο. 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου