Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Σκόπια: Συνάντηση αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με ηγέτες αλβανικών κομμάτων


Ο βοηθός Γραμματέα του Στέιτ Ντιμπάρτμεντ,  Χόιτ Μπράιαν Γι (Hoyt Brian Yee) έφθασε σήμερα στα Σκόπια και χωρίς να χάσει χρόνο είχε χωριστές συναντήσεις με τους ηγέτες των αλβανικών πολιτικών κομμάτων σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της αμερικανικής πρεσβείας στην περιοχή Μπαρντόφτσε της πρωτεύουσας του νοτιου σλαβικού κράτους.Μετά από τις συναντήσεις ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος «Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση»-DUI, Αλί Αχμέτι, δήλωσε ότι ο Χόιτ Γι προειδοποίησε τις πολιτικές δυνάμεις για τη διατήρηση της σταθερότητας των θεσμών στη χώρα και την  κανονική λειτουργία τους.Ο Αχμέτι αναφέρθηκε στην νέα πραγματικότητα, την εκλογή του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου και δήλωσε ότι πρέπει αυτή να υποστηριχθεί και από εκείνες τις δυνάμεις που αμφισβητούν την εκλογή του Τζαφέρι ως προέδρου της Βουλής, αφού η εκλογή του έγινε με θεσμικό και νόμιμο τρόπο.Ερωτηθείς από την Τηλεόραση ‘21’ εάν θα παραβρεθούν οι βουλευτές του DUI στο Κοινοβούλιο, εάν ο Τράικο Βελιανόφσκι καλέσει συνεδρία, είπε:


«Ο κύριος Βελιανόφσκι δεν έχει ούτε το νομικό ούτε το ηθικό δικαίωμα να καλέσει συνεδρία, διότι δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία», πρόσθεσε ο Αχμέτι.


Ο βοηθός του Στέιτ Ντιμπάρτμεντ, αρμόδιος για την Ευρώπη και την Ασία, Μπράιαν Γι, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Συμμαχίας των Αλβανών, το Κίνημα BESA, το DPA.Για την αυριανή ημέρα έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με τον πρόεδρο Ιβάνοφ και τον νέο πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι.


Επίσης, θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον επικεφαλής του SDSM, Ζόραν Ζάεφ και τον επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι.


(tv21.tv)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_694.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου