Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Ίβιτσα Ντάτσιτς: Οι δηλώσεις περί ‘Μεγάλης Αλβανίας’ απειλή για τη σταθερότητα στην περιοχή


Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, δήλωσε σήμερα ότι οι δηλώσεις του Κοσσυφοπεδίου και των Αλβανών αξιωματούχων για τη δημιουργία της ‘Μεγάλης Αλβανίας’ κατευθύνονται προς τις Βρυξέλλες και όχι προς το Βελιγράδι, αλλά απειλούν τη σταθερότητα στην περιοχή.
«Οι Αλβανοί που παίζουν 'για όλα ή τίποτε' και μπλοφάρουν με δηλώσεις, δεν απευθύνονται στο Βελιγράδι, αλλά στις Βρυξέλλες, που εάν δεν ληφθούν υπόψη (από την Ευρωπαϊκή Ένωση) θα προκληθούν συγκρούσεις», δήλωσε ο Ντάτσιτς στην τηλεόραση ‘Pink’.Σημείωσε ότι οι Βρυξέλλες ζητούν περισσότερο σεβασμό για εκείνους που συμβάλλουν στη σταθερότητα και όχι για εκείνους που προκαλούν συγκρούσεις.


«Για αυτό, ζητώ από τις Βρυξέλλες: Ποια χώρα θα εκτιμήσουν  αυτή που συμβάλλει στη σταθερότητα ή εκείνη που προκαλεί συγκρούσεις», είπε ο Ντάτσιτς.


Σημείωσε ότι δεν δύσκολο να κάνει κανείς «εμπρηστικές δηλώσεις» και για παράδειγμα είπε « τι θα γίνει εάν εμείς μιλήσουμε για την ενοποίηση όλων των Σέρβων;»


Υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Μίλοραντ Ντόντικ, υπέστη κυρώσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την επίκλησή του στο δημοψήφισμα για την Ημέρα της Σερβικής Δημοκρατίας (της Βοσνίας), προσθέτοντας ότι οι δηλώσεις του Κοσσυφοπεδίου και των Αλβανών αξιωματούχων περί Μεγάλης Αλβανίας, πρέπει να καταδικάζονται απερίφραστα.


Ο Ντάτσιτς επεσήμανε ότι οι Αλβανοί δεν έχουν τη δύναμη, ώστε να τους φοβάται κανείς, λέγοντας «η Σερβία σίγουρα δεν φοβάται και για αυτό αντιδρά σοφά με τη ‘δύναμη του προβληματισμού’.


Επανέλαβε ότι η Σερβία δεν θα παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις των Σκοπίων και ποιος θα αναλάβει την εξουσία, τόνιζοντας ότι η Σερβία ενδιαφέρεται για τη σταθερότητα στην περιοχή.


(beta.rs)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_570.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου