Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Χανιά: «Λουκέτο» σε κατάστημα για φορολογικές παραβάσεις


Εφαρμόζοντας στην πράξη την εντολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για εντατικοποίηση των ελέγχων στις τουριστικές περιοχές, την Παρασκευή κλιμάκιο οικονομικών ελεγκτών της εφορίας Χανίων πραγματοποίησε ελέγχους στην περιοχή του Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε ένα κατάστημα το οποίο σφραγίστηκε για ένα 48ωρο, ουσιαστικά για το Σαββατοκύριακο.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες με νέα του εγκύκλιο, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε το «σήμα» για εντατικοποίηση των ελέγχων στο επίκεντρο των οποίων μπαίνει τόσο ο έλεγχος εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων, όσο και η καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά των φορολογουμένων, οι οποίες καταχωρούνται και αξιοποιούνται για τη διενέργεια περαιτέρω ενεργειών της Φορολογικής Διοίκησης, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά.

Οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε ημερήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.

http://flashnews.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου