Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τουρκία: Πέντε χρόνια φυλακή στο δολοφόνο του Ρώσου πιλότου


Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον Ρώσο πιλότο, του αεροσκάφους που καταρρίφθηκε και έπεσε στο έδαφος της Συρίας, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης.

Η ποινή επιβλήθηκε από το Ποινικό Δικαστήριο της Σμύρνης, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής όπλων, αυτό είπε ο δικηγόρος του, Μουράτ Ουστιούνταγκ.

«Το δικαστήριο δεν εξέτασε ακόμη την υπόθεση για τη συμμετοχή του Τσελίκ στο θάνατο του Ρώσου πιλότου,  Όλεγκ Πεσκόφ,   η έρευνα για το θέμα αυτό συνεχίζεται», είπε ο δικηγόρος.


Ο Όλεγκ Πεσκόφ, σκοτώθηκε στη Συρία στις 24 Νοεμβρίου του 2015, όταν τουρκικά μαχητικά F-16 χτύπησαν ένα ρωσικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος Su-24, τότε ο πιλότος εκτινάχθηκε και κατά την πτώση  με αλεξίπτωτο πυροβολήθηκε από το έδαφος. Ο νεκρός πιλότος τιμήθηκε ως Ήρωας της Ρωσίας.


Ο Τσελίκ ανέλαβε την ευθύνη για το θάνατο του πιλότου, αμέσως μετά το ατύχημα. 

Κατά τη διάρκεια, όμως,  της έρευνας, είπε ότι δεν είχε σκοτώσει τον πιλότο και ισχυρίσθηκε ότι είχε δώσει εντολή σε κατωτέρους του να μην πυροβολήσουν τον Πεσκόφ. Στη διάρκεια της έρευνας για παράνομη κατοχή όπλων, ο Τσελίκ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.
(ensonhaber.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_333.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου