Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Απορρίπτει η ΕΕ τις κατηγορίες της Τ. Μέι περί ανάμιξης στις βρετανικές βουλευτικές εκλογές


«Κανένας» στις Βρυξέλλες δεν επιδιώκει να αναμιχθεί στη βρετανική προεκλογική εκστρατεία, υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταϊάνι, απαντώντας στις κατηγορίες περί ανάμιξης που διατύπωσε η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

«Κανένας δεν θέλει να επηρεάσει την προεκλογική εκστρατεία στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Ταϊάνι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες.

«Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τη συζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκείνοι είναι που αποφάσισαν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουμε πει μόνο ότι θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας», πρόσθεσε.

Η Τερέζα Μέι, η στρατηγική της οποίας στις διαπραγματεύσεις για το Brexit έχει επικριθεί από τους Ευρωπαίους, αντεπιτέθηκε κατηγορώντας «ευρωπαίους αξιωματούχους» ότι θέλουν να αναμιχθούν στις βρετανικές βουλευτικές εκλογές και ότι δεν θέλουν την επιτυχία των συνομιλιών.

«Δεν είναι επίθεση ή κακιά κουβέντα το να πεις ότι το να είσαι μέλος της ΕΕ δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να είσαι έξω από την ΕΕ. Εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα, αλλά αυτή είναι άποψη δική μου», εξήγησε ο Ταϊάνι.

Από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η απάντηση ήταν λιγότερο άμεση.

«Είμαστε πολύ απασχολημένοι για να κάνουμε σχόλια επί σχολίων», απάντησε ο εκπρόσωπος του θεσμού Μαργαρίτης Σχοινάς, στη διάρκεια της τακτικής καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Ωστόσο η Κομισιόν «δεν είναι αφελής». «Γνωρίζουμε πως στο Ηνωμένο Βασίλειο διεξάγονται εκλογές. Οι άνθρωποι γίνονται νευρικοί» καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της 8ης Ιουνίου, επισήμανε ο Μ. Σχοινάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου