Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

BofA: Στο 1,7% του ΑΕΠ η ανάπτυξη μετά τη συμφωνία


Σε αναβάθμιση των τιμών στόχων των μετοχών των ελληνικών τραπεζών προχωρά η BofA Merrill Lynch αν και στη νέα της έκθεση εκφράζει επιφυλάξεις τόσο για την πορεία της οικονομίας όσο και των τραπεζών παρά την πρόσφατη τεχνική συμφωνία για τη β' αξιολόγηση.

Οι νέες τιμές στόχοι και οι συστάσεις έχουν ως εξής

Alpha Bank στα 2,14 ευρώ (από 1,93 ευρώ πριν) με σύσταση «Neutral»
Εθνική Τράπεζα στα 0,31 ευρώ (από 0,26 ευρώ πριν) με σύσταση «Neutral»
Eurobank στα 0,71 ευρώ (από 0,60 ευρώ πριν) με σύσταση «Underperformed»
Τράπεζα Πειραιώς στα 0,19 ευρώ (από 0,18 ευρώ πριν) με σύσταση «Underperformed»

Η επενδυτική τράπεζα δηλώνει πως εξακολουθεί να προτιμά τις Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ (ΕΤΕ), καθώς η πρώτη διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας (16,7%), και η δεύτερη χαρακτηρίζεται από τα πλέον αμυντικά χαρακτηριστικά.

Η τεχνική συμφωνία

Σύμφωνα με την ανάλυση της τράπεζας, η «τεχνική συμφωνία» δεν αποτιμάται ως επαρκής, ώστε να δώσει ισχυρή ώθηση στην οικονομία και την αγορά. Η BofA εκτιμά ότι η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θα διαμορφωθεί στο 1,7% του ΑΕΠ το 2017 και στο 2% του ΑΕΠ το 2018.

Όπως σημειώνουν οι αναλυτές, το προσδοκώμενο ράλι θα επέλθει μόνο εφόσον επιτευχθεί πρόοδος προς την κατεύθυνση της ελάφρυνσης του χρέους αν και τονίζουν πως με πρόοδο στο ζήτημα κατά το Eurogroup της 22ας Μαϊου τότε θα υπάρξει ενίσχυση των τραπεζικών μετοχών.

«Kλειδί» για την πορεία των τραπεζικών μετοχών είναι η πρόοδος στο «μέτωπο» της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων με τις προκλήσεις να είναι μεγάλες στο δ' τρίμηνο της χρονιάς καθώς θα πρέπει να καλυφθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και οι οποίοι γίνονται πιο απαιτητικοί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου