Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Αλβανοί εξτρεμιστές έκαψαν την ελληνική σημαία και κατέστρεψαν μνημείο της ελληνικής μειονότητας


Σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας  προχώρησαν εξτρεμιστικοί  κύκλοι στην Αλβανία καίγοντας ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου. Το κάψιμο τη σημαίας πραγματοποιήθηκε από μέλη της οργάνωσης «μεγάλη Αλβανία» την οποία είχαν αναρτήσει πριν μια εβδομάδα κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα η πρόκληση των κύκλων αυτών της «μεγάλης Αλβανίας» ήταν διπλή αφού κατέστρεψαν ολοσχερώς και τον ανδριάντα  του οπλαρχηγού της Βορείου Ηπείρου Θύμιου Λιώλη ο οποίος είχε ανεγερθεί από το 2010.

Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε η αλβανική οργάνωση για τις ενέργειές της κατά της Ελλάδας είναι πρωτοφανείς.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της στον «Ελεύθερο Λόγο του Αργυροκάστρου»:

«Σήμερα, το πρωί κατά τις 6:00 «ακτιβιστές» του "Κινήματος για την Μεγάλη Αλβανία", με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Τahir Veliu. κατέβασαν από τον ιστό και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, την οποία πριν από μία εβδομάδα ύψωσαν εκπρόσωποι εξτρεμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΦΕΒΑ, PSIVA και ES1914, όπου συμμετείχε και ο ποιητής και συγγραφέας Βαγγέλης Παπαχρήστος ο οποίος καταδικάστηκε το 1994 για τρομοκρατία και υπό την παρουσία του οι Έλληνες εξτρεμιστές φασίστες σήκωσαν την τρομοκρατική σημαία της προσάρτησης της νοτίου Αλβανίας».

Μάλιστα όπως αναφέρεται η κίνηση για την «μεγάλη Αλβανία» πριν λίγες μέρες νωρίτερα είχε προειδοποιήσει ανταπάντηση στις προκλήσεις των «Ελλήνων εξτρεμιστών».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

«Το κίνημα για την “μεγάλη Αλβανία” έχει δράσει και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε καμία στιγμή δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονες μας να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της αλβανικής δημοκρατίας.

Το κίνημα για την “μεγάλη Aλβανία” είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους» αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ προστίθεται:

«Το κίνημα επίσης κατέστρεψε και το μνημείο του “τρομοκράτη Θύμιου Λιώλη”, ο οποίος το 1914 έπραξε σφαγές το 1914 στη νότια Aλβανία και το 1944 πήρε μέρος με τον Ζέρβα στις σφαγές στην τσαμουρια.

Από το 2010 ο Βαγγέλης Ντόυλες και ο Βασίλης Μπολάνος τοποθέτησαν παράνομα το μνημείο αυτού του τρομοκράτη στην Κρανιά Δελβίνου».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου