Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν: Άρχισε κοινή πενθήμερη στρατιωτική άσκηση


Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν άρχισαν πενθήμερη στρατιωτική άσκηση η οποία θα λάβει χώρα στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.


Η άσκηση θα συνεχισθεί μέχρι τις 5 Μαΐου και θα λάβουν μέρος τεθωρακισμένα οχήματα, πυροβόλα όπλα και συστοιχίες αεράμυνας με αεροπλάνα και ελικόπτερα εκτός από τις στρατιωτικές χερσαίες μονάδες.


Περιλαμβάνονται, επίσης,   εκτοξεύσεις πυραύλων σε υποτιθέμενους στόχους.


Η στρατιωτική άσκηση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν για την ενίσχυση του συντονισμού μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν.

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_72.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου