Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Αμερικανοί και Ρώσοι περιπολούν στα σύνορα Συρίας- Τουρκίας


Μετά από τον βομβαρδισμό της βάσης του YPG (των Κούρδων μαχητών) στο Ιράκ για πρώτη φορά την 25η Απριλίου, καθώς και στην οροσειρά Καρατσόκ στην βορειοανατολική Συρία, αμερικανικές ένοπλες ομάδες περιπολούν στα σύνορα Τουρκίας Συρίας, ενώ Ρώσοιστρατιώτες περιπολούν στην πόλη Αφρίν που ελέγχεται από τους μαχητές του YPG, δυτικά του Ευφράτη ποταμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος  των συνόρων.


Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα οι περιπολίες των Αμερικανών έχουν ενταθεί από την Παρασκευή. Περιπολούν στις κουρδικές περιοχές στη Συρία, που βρίσκονται δυτικά του ποταμού Ευφράτη, στα σύνορα με την Τουρκία.Συγχρόνως, ρωσικά μέσα ενημέρωσης- σημειώνει το πρακτορείο Doğan- έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με Ρώσους στρατιώτες και Κούρδους του YPG, ενώ αναφέρουν ότι έχουν ανοιχθεί νέες (ρωσικές) στρατιωτικές βάσεις.(dha.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου