Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Αλβανός βουλευτής στη Σερβία διαψεύδει κατάσχεση όπλων που είχαν προορισμό τα Σκόπια


Ο μοναδικός Αλβανός βουλευτής από την Κοιλάδα του Πρέσεβο στο κοινοβούλιο της Σερβίας, Φατμίρ Χασάνι, διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα σερβικά ΜΜΕ, όπου σύμφωνα με αυτά την περασμένη εβδομάδα, στη νότια Σερβία, κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων που προορίζονταν για τα Σκόπια.


Ο Χασάνι, όπως σημειώνει η αλβανική «Lajm», δήλωσε ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ψευδείς και ότι ποτέ στην Κοιλάδα του Πρέσεβο δεν  έχει ακούσει για αυτό το είδος της δράσης της σερβικής αστυνομίας.«Είναι ψευδείς οι πληροφορίες και το βίντεο είναι παλιό, μετά από τον πόλεμο  του ‘UÇPMB’ [ σημ. αλβανική ένοπλη ομάδα στην Κοιλάδα 1999- 2000) », είπε ο Χασάνι στην αλβανική εφημερίδα.Το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων, δεν έχει ακόμη απαντήσει σε ερωτήματα της εφημερίδας, εάν έχει πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση της αστυνομίας στη νότια Σερβία, όπου υποτίθεται ότι κατασχέθηκαν όπλα που θα παραδίδονταν σε Αλβανούς των Σκοπίων.Ο Αλβανός βουλευτής της Σερβίας, δήλωσε ότι ο σκοπός της διάθεσης αυτών των πληροφοριών στα σερβικά ΜΜΕ είναι να εμφανισθεί η Αλβανία ενώπιον της διεθνούς κοινότητας ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας.


Σήμερα, η εφημερίδα του Βελιγραδίου «Blic» δημοσίευσε -επικαλούμενη την Υπηρεσία Στρατιωτικής Ασφάλειας της Σερβίας, ότι την περασμένη εβδομάδα κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων σε κρύπτη στη νότια Σερβία,  που θα μεταφέρονταν παράνομα στα Σκόπια.


«Μιλάμε για χιλιάδες τουφέκια, πολυβόλα, όλμους και βόμβες. Ο οπλισμός εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πρέσεβο και του Μπουγιανοβατς, όπου δύο Σέρβοι πολίτες αλβανικής καταγωγής και ένας ξένος, είχαν σχέδιο  να περάσουν τα σύνορα τα όπλα αυτά, σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης στα Σκόπια. Όλα δείχνουν ότι ορισμένοι επικεφαλής είναι έτοιμοι να πάρουν την εξουσία με τη βία. Έτσι, έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές στα Σκόπια», σημειώνει η «Blic».


(blic.rs, tetovasot.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_90.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου