Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Αλβανία: Από την αρχή του έτους κατασχέθηκαν 31 τόνοι ναρκωτικών


Από την αρχή του έτους η ποσότητα των κατασχεθέντων ναρκωτικών  αποτελούν νέο ρεκόρ στην Αλβανία.

«Στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων μηνών κατασχέθηκαν 31 τόνοι κάνναβης, 33 κιλά ηρωίνης και 2 κιλά κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν σε 12 νομούς της χώρας και σε πολλά συνοριακά σημεία. Ο Νομός με τη μεγαλύτερη ποσότητα κατασχεμένων ναρκωτικών είναι το Αργυρόκαστρο, όπου πριν από λίγες εβδομάδες στην περιοχή Παζάρι κατασχέθηκε ποσότητα 12 τόνων κάνναβης, ακολουθεί η Αυλώνα με άλλη μεγάλη ποσότητα η οποία κατασχέθηκε στην Καραμπουρούν της Σαζάν».


Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν  φυλάσσονται σε αποθήκες που βρίσκονται στα υπόγεια των αστυνομικών τμημάτων και στα εργαστήρια της αστυνομίας και αναμένεται να λάβει χώρα η καταστροφή τους με την παρουσία του εισαγγελέα».

(koha.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου