Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Σκόπια- Τουρκία: Μνημόνιο επιχειρηματικής συνεργασίας


Αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από την Τουρκία είχε συναντήσεις με εταιρείες μέλη  του Συνδέσμου Εμπορικών Επιμελητηρίων στα Σκόπια.


Στη διάρκεια του επιχειρηματικού φόρουμ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλεξαντάρ Ζάρκοφ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών της Κωνσταντινούπολης (ISIFED), Μουαμάρ Ομέρογλου. 


Σκοπός του μνημονίου είναι η ενίσχυση της συνεργασίας των επιχειρήσεων με εταιρείες από την Τουρκία, όπως σημειώνει η σλαβική εφημερίδα ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’.


«Οι επιχειρήσεις στους τομείς των μεταφορών, των κατασκευών, της μηχανικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, του τουρισμού είναι ορισμένοι από τους τομείς που έχουν τη δυνατότητα ενίσχυσης της συνεργασίας. Οι προσπάθειες μας  κατευθύνονται στην αύξηση του εμπορίου με την Τουρκία, ώστε να εργασθούμε από κοινού για στρατηγική ανάπτυξη περαιτέρω του εμπορίου. Πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματικές συναντήσεις οδηγούν τις επιχειρήσεις μας σε εξαγωγές προς την τουρκική αγορά, αλλά υπάρχουν  και κίνητρα για κοινές επιχειρήσεις και επενδύσεις από τουρκικές εταιρίες στη χώρα», δήλωσε ο Ζάρκοφ.Από το 2007, το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών έχει σταθερά ανοδική πορεία και η Τουρκία είναι μεταξύ των χωρών  με τον μεγαλύτερο αριθμό επενδύσεων στα Σκόπια.

Οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Σκοπίων Τουρκίας το περασμένο έτος ανήλθαν στα 379 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2015 ήταν 354 εκατ. ευρώ.

(utrinski.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_91.html

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ!!!

    an tolmas na deis thn alh8eia des to arthro edoolokliro !!!!!!!!

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/05/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή