Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Η Ρωσία προσφέρει στη Βουλγαρία νέα «MiG-29» και αγοράζει τα παλιά;


Η ρωσική αεροπορική επιχείρηση «MiG» έχει κάνει μια προσφορά στη Βουλγαρία,   αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών με πληρωμή (για αγορά)  των υπαρχόντων παλαιών της βουλγαρικής πολεμικής αεροπορίας.


Αυτό θα οδηγούσε σε μείωση της τιμής από τα 35 εκατομμύρια ευρώ στα 29 εκατομμύρια ανά μαχητικό αεροσκάφος. Εκπρόσωπος της εταιρείας, ωστόσο,  δήλωσε ότι η ρωσική εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται για τη συντήρηση, επισκευή και εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αεροσκαφών μάχης της βουλγαρικής αεροπορίας.Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Αγκέλ Ναϊντένοφ, δήλωσε ότι μέχρι τον Ιούνιο, η κυβέρνηση πρέπει να λάβει τελική απόφαση: ή να εκσυγχρονίσει τα υπάρχοντα αεροσκάφη ή να κηρύξει διαδικασία για αγορά ενός νέου τύπου πολεμικού αεροσκάφους.Ο πλήρης εκσυγχρονισμός των 12 μαχητικών αεροσκαφών θα δώσει παράταση στη ζωή τους μέχρι το 2029 και θα  κοστίσει περίπου 450 εκατ. λέβα., ενώ με αγορά 8+1 νέων μαχητικών θα απαιτηθούν τουλάχιστον 700 εκατ. λέβα και θα πρέπει να αναδιοργανωθούν οι υποδομές καθώς και η εκπαίδευση των πιλότων.


Το δημοσίευμα της «pan.bg» σημειώνει ότι η κυβέρνηση ‘Μπορίσοφ’ έχει ήδη αποφασίσει να επιλέξει μεταξύ του σουηδικού Gripen», του «Eurofighter» ή του παλιού F-16.

http://www.echedoros-a.gr/2017/05/mig-29_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου