Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Βαλκάνια: Η ισλαμική σημαία σε χωριό στην Τούζλα


Στην κοινότητα Λιούμπτσε κοντά στην Τούζλα, που κατά κύριο λόγο κατοικείται από Κροάτες ύψωσαν τη σημαία του τρομοκρατικού ισλαμικού κινήματος «Εμιράτο του Καυκάσου», σύμφωνα με τη σερβική ραδιοτηλεόραση.




H σημαία υψώθηκε το βράδυ της Πέμπτης μπροστά σε μια εγκαταλελειμμένη ιδιωτική κατοικία, η οποία βρίσκεται κοντά στην Καθολική Εκκλησία, σημειώνει το πρακτορείο Hina.


 Η σημαία είναι ίδια με τη σημαία που χρησιμοποιεί η τρομοκρατική οργάνωση του ‘Εμιράτου του Καυκάσου’, που υποστηρίζει τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους, σύμφωνα με τους κανόνες της Σαρία στην περιοχή του Καυκάσου και οι δυτικές χώρες την έχουν στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.



Το απόγευμα, η αστυνομία αφαίρεσε τη σημαία, αλλά η τοπική ομάδα τρομοκρατών έγραψε για το ισλαμικό κράτος σε τοίχο του σχολείου.



Το περιστατικό αναφέρθηκε στις τοπικές αρχές  και στον οργανισμό της υπηρεσίας ερευνών και προστασίας της εισαγγελίας της Β-Ε, σημειώνει το δημοσίευμα.

(rts.rs)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_349.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου