Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Κυλλήνη: Διέρρηξαν το σπίτι μιας ηλικιωμένης για να κρύβουν μέσα τα ναρκωτικά τους


Από τη μια δυσάρεστη έκπληξη στην άλλη έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Αθήνα, όταν επισκέφθηκε το εξοχικό της στην Κυλλήνη. Όταν το βρήκε παραβιασμένο και λεηλατημένο, κάλεσε αστυνομικούς που διαπίστωσαν ότι οι διαρρήκτες χρησιμοποιούσαν το σπίτι ως… «καβάντζα» για να κρύβουν ναρκωτικά!

Η 80χρονη έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο εξοχικό της στην κοινότητα Κάτω Παναγιά και βρήκε αρκετές φθορές στην πόρτα και το υπόλοιπο σπίτι. Αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Λεχαινών, άνδρες του οποίου έφτασαν για επιτόπια έρευνα μαζί με συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για τη λήψη αποτυπωμάτων.

Μόλις έκαναν έρευνα στο ψυγείο, άνοιξαν ένα συρτάρι και βρήκαν έκπληκτοι ένα πλαστικό κουτί που είχε μέσα 15,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Η 80χρονη έπεσε από τα σύννεφα, καθώς βέβαια δεν είχε σχέση με ναρκωτικά.

Όλα έδειχναν ότι οι διαρρήκτες πίστεψαν πως το για μεγάλο διάστημα ακατοίκητο εξοχικό αποτελούσε πρώτης τάξης κρυψώνα για τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους, ώστε να μην βρεθούν πάνω τους σε περίπτωση ελέγχου! Η έρευνα για τον εντοπισμό τους, πάντως, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου