Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Ζ. Γκάμπριελ: «Οι Έλληνες έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα από τότε...»


Να δοθεί στην Ελλάδα αρκετός δημοσιονομικός χώρος προκειμένου να πραγματοποιηθούν επενδύσεις στην παιδεία, τις υποδομές και την έρευνα, ζήτησε από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Υβ Λε Ντριάν στο Βερολίνο, ο κ. Γκάμπριελ τάχθηκε υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, σε αντάλλαγμα για τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η Αθήνα.«Το 2016, το Eurogroup δεσμεύτηκε για την προοπτική ελάφρυνσης του χρέους το 2018. Οι Έλληνες έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα από τότε», τόνισε ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός, σύμφωνα με το Reuters.

Σημείωσε δε πως είναι καιρός να συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα περαιτέρω ελάφρυνσης του χρέους.

Ο κ. Γκάμπριελ επέκρινε τους χειρισμούς του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Άφησε επίσης αιχμές για την επιμονή του κ. Σόιμπλε, ο οποίος επαναλαμβανόμενα έχει δηλώσει πως, εφόσον ελαφρυνθεί το ελληνικό χρέος, η Αθήνα θα «ενθαρρυνόταν» να εγκαταλείψει τις μεταρρυθμίσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου