Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: «Το ζήτημα του χρέους είναι περισσότερο πολιτικό και λιγότερο οικονομικό»


Το ζήτημα του χρέους είναι περισσότερο πολιτικό και λιγότερο οικονομικό, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας, Πίτερ Καζίμιρ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

«Από οικονομικής άποψης, το χρέος της Ελλάδας δεν χρήζει μίας νέας ελάφρυνσης αυτή τη στιγμή» δήλωσε, ενδεικτικά.

Σε κάθε περίπτωση -ξεκαθάρισε στη συνέχεια- οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση θα πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρές προϋποθέσεις, στο πλαίσιο ενός μετα-προγράμματος.

Όσον αφορά την εκταμίευση της επόμενης δόσης, ο κ. Καζίμιρ εκτίμησε ότι το Eurogroup θα ανάψει το πράσινο φως, δεδομένου ότι έχουν υλοποιηθεί οι προαπαιτούμενες δράσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου