Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Eurobank: Μικρή βελτίωση στο οικονομικό κλίμα για το δίμηνο Μάρτιος - Απρίλιος

Μικρή βελτίωση παρουσίασε, σύμφωνα με τη Eurobank, το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα σε όρους μηνιαίας μεταβολής μια μικρή βελτίωση τους δύο τελευταίους μήνες (Μάρτιος – Απρίλιος 2017).

Όπως σχολιάζει στην έκδοσή της «7 ημέρες οικονομία», πρόκειται για ένα θετικό μήνυμα για την πορεία της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας το 2ο τρίμηνο 2017 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να συνεχιστεί και να αποκτήσει ισχυρότερη δυναμική η εν λόγω πορεία.

Η αναμενόμενη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής στην επόμενη συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης (Eurogroup) της 22ης Μαΐου 2017 αποτελεί ένα βασικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, σημειώνει.

Η ανάλυση επικαλείται στοιχεία του ΙΟΒΕ σύμφωνα με τα οποία ο δείκτης οικονομικού κλίματος σημείωσε μηνιαία βελτίωση τον Απρίλιο 2017. Διαμορφώθηκε στις 94,9 μονάδες δείκτη (ΜΔ) από 93,4 και 92,9 ΜΔ τον Μάρτιο και τον Φεβρουάριο 2017 αντίστοιχα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου