Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μετωπική σύγκρουση της αγγλοσαξωνικής ομάδας των ΗΠΑ και της Βρετανίας με τη Γερμανία στη Σύνοδο των G7


Μετωπική σύγκρουση της αγγλοσαξωνικής ομάδας των ΗΠΑ και της Βρετανίας με τη Γερμανία είχαμε πριν λίγο στη διάσκεψη των G7 για την κλιματική αλλαγή στην Ταορμίνα της Ιταλίας. Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε βαθιά απογοητευμένη από τη στάση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι η υπόθεση της δήθεν κλιματικής αλλάγης είναι μια μεγάλη «φούσκα» και μια μεγάλη μπίζνα για να βγάζουν χρήματα αυτοί που έστησαν το παραμύθι.

Συγκεκριμένα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η διάσκεψη των χωρών-μελών της ομάδας G7 είχε «μία απογοητευτική» συζήτηση για την κλιματική αλλαγή, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ΗΠΑ θα τηρήσουν την Συμφωνία του Παρισιού, την ώρα που μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα λάβει την απόφασή του για το ζήτημα «την επόμενη εβδομάδα».

Κατά την άποψή της Μέρκελ, η αναφερόμενη συμφωνία είναι τόσο σημαντική, που δε θα πρέπει να γίνει ο οποιοσδήποτε συμβιβασμός για την εφαρμογή της. Η ίδια, αναφέρθηκε και στην σκληρή συζήτηση των ηγετών για τον εμπόριο, τονίζοντας ότι βρέθηκε κοινό έδαφος σύγκλισης των απόψεων, μέσω της δέσμευσης στους εμπορικούς κανόνες του διεθνούς συστήματος, αλλά και την μάχη κατά του εμπορικού προστατευτισμού.

Οι ηγέτες της G7, δεσμεύτηκαν πάντως για την ελευθερία των αγορών, αλλά και για «την μάχη κατά του εμπορικού προστατευτισμού», ενώ παράλληλα δηλώνουν την αντίθεσή τους, στην υιοθέτηση μη δίκαιων εμπορικών πρακτικών.

Το τελικό ανακοινωθέν της συνόδου των κρατών-μελών της ομάδας G7 για το ζήτημα των σχέσεων με την Ρωσία, αναφέρει επίσης την ετοιμότητα των κρατών που συμμετέχουν στην αναφερόμενη ομάδα προκειμένου “να εφαρμοστούν νέα περιοριστικά μέτρα”, εάν κριθεί απαραίτητο

Στο τελικό ανακοινωθέν επιβεβαιώνεται ακόμα η τήρηση των δεσμεύσεων συναλλαγματικής ισοτιμίας, όπως αυτές είχαν συμφωνηθεί στην σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της αναφερόμενης ομάδας χωρών, που προηγήθηκε.

Παράλληλα, στο ίδιο κείμενο υπάρχει η δέσμευση των χωρών-μελών για τη μείωση των ανισοτήτων και την υποστήριξη της οικονομικής ανάπτυξης, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου