Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Κύπρος: Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις με έκδοση νέων Navtex


Στην έκδοση νέων Navtex (Navigational Telex) προχώρησε η Άγκυρα, συνεχίζοντας το παιχνίδι των προκλήσεων.



Ο σταθμός της Αττάλειας εξέδωσε οδηγίες προς ναυτιλομένους σύμφωνα με τις οποίες δέσμευσε περιοχή νότια της Πάφου για σήμερα 4 Μαΐου.



Η μία αφορούσε άσκηση κατά την οποία σκάφος του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού θα εκτελούσε ρυμούλκηση υποβρυχίου καλωδίου σε περιοχή που βρίσκεται εντός του τεμαχίου «6» της κυπριακής ΑΟΖ, ενώ η δεύτερη Navtex δέσμευε περιοχή εντός των τεμαχίων «6» και «10» για ασκήσεις με πραγματικά πυρά από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.



Την ίδια ώρα, με άλλη Navtex δεσμεύει πάλι περιοχές εντός των τεμαχίων «6» και «7» για ασκήσεις με πραγματικά πυρά αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου από τις 05:00 μέχρι τις 07:00.



Εξάλλου, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros» διεξάγει «έρευνες» σε περιοχή στον κόλπο της Αμμοχώστου που επίσης παράνομα έχει δεσμεύσει η Άγκυρα.



Στον χάρτη σημειώνονται με κόκκινα τετράγωνα οι περιοχές που έχει δεσμεύσει η Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή κατευθύνεται το υπερσύγχρονο σεισμογραφικό «Ramform Hyperion» για σεισμογραφικές έρευνες για λογαριασμό της  Κυπριακής Δημοκρατίας, στα βόρεια όρια του τεμαχίου «10» και νότια του τεμαχίου «6».
 Το «Ramform Hyperion» συνοδεύεται από το ειδικό βοηθητικό σκάφος« EDT Niovi».



Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, δήλωσε ότι η Τουρκία δημιουργεί εντάσεις προκειμένου να οδηγήσει την ελληνοκυπριακή πλευρά σε αποχώρηση από τις συνομιλίες.


Μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Κασουλίδης επισήμανε την ανάγκη για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Πηγή: philenews
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/navtex.html

2 σχόλια:

  1. ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.


    https://www.youtube.com/watch?v=pN2xCq-7EPg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ

    Πότε θα καταλάβουμε ότι όλα είναι απλά δουλειές για αυτούς και δεν τους ενδιαφέρουν ούτε τα σύνορα, ούτε τα πατριωτικά ιδανικά του κάθε λαού; Αυτούς δεν τους νοιάζει με ποιον θα κάνουν την
    δουλειά, αλλά να την κάνουν…



    Πότε θα νοήσουμε ότι η Ελλάδα βάλλεται σκόπιμα από παντού; Πότε θα αντιληφθούμε ότι κανείς δεν είναι με το μέρος μας; Πότε θα πιστέψουμε ότι μας πρόδωσαν; Δεν μας φτάνει η άθλια παιδεία των παιδιών μας; η φτωχοποίησή μας; Η προώθηση της παιδοφιλίας και της ομοφυλοφιλίας και του τρίτου φύλου; Τι κάναμε για αυτά; Αντισταθήκαμε; Βγήκαμε στους δρόμους να αντιδράσουμε; Όχι ! μόνο για το πόσα θα μας κόψουν από τον μισθό και την σύνταξη φωνάξαμε… γιατί θεός μας είναι το χρήμα· ή μήπως δεν είναι έτσι;


    Και πώς συνδυάζονται όλα αυτά θα ρωτήσει κάποιος· τι σχέση έχουν οι εξορύξεις με τον ξεπεσμό των ηθών και των αξιών; Τόσα χρόνια που φωνάζουν οι Πατέρες μας κανείς δεν ακούει… ακούστε τους, μελετήστε τους! Τίποτα δεν είναι τυχαίο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή