Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ενέκρινε την ανέγερση 1500 οικημάτων στην Δυτική Όχθη


Το Ισραήλ αποφάσισε σήμερα να προωθήσει τα σχέδια για την ανέγερση 1.500 νέων οικημάτων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εγκρίνοντας τη δημιουργία του πρώτου οικισμού από μια ισραηλινή κυβέρνηση εδώ και 25 χρόνια, γνωστοποίησε η μη κυβερνητική οργάνωση Ειρήνη Τώρα.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μέσα στην περίοδο της επετείου του ισραηλινοαραβικού πολέμου των Έξι Ημερών, ο οποίος σήμανε την κατοχή και την έναρξη της διαδικασίας εποικισμού των παλαιστινιακών εδαφών.
Η Ειρήνη Τώρα, η ισραηλινή ΜΚΟ που γνωστοποίησε την απόφαση σήμερα, σημείωσε ότι η ίδια επιτροπή του υπουργείου Άμυνας αναμένεται να αποφανθεί αύριο Τετάρτη για ακόμη χίλιες οικιστικές μονάδες.
Η μεγάλη πλειονότητα των 1.500 οικημάτων στα οποία η επιτροπή έδωσε σήμερα την ενδιάμεση έγκρισή της, εν αναμονή της οριστικής έγκρισης μετά την ολοκλήρωση διαφόρων διαδικασιών, θα ανεγερθούν σε προϋπάρχοντες οικισμούς, που θα «νομιμοποιηθούν» αναδρομικά βάσει του ισραηλινού δικαίου.
Αντίθετα, οι 102 από τις 1.500 οικιστικές μονάδες θα αποτελέσουν τον πρώτο νέο ισραηλινό οικισμό που θα ανεγερθεί από μια ισραηλινή κυβέρνηση από το 1992, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΜΚΟ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου