Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη γυναίκα στην Πάτρα που αποσπούσε χρηματικά ποσά από 80χρονο


Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απάτη και εκβίαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 80χρονου ημεδαπού, η δράστιδα του απέσπασε, τους τελευταίους οκτώ μήνες, με τη μέθοδο της μαγγανείας αλλά και με απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειας του το χρηματικό ποσό των (14.750) ευρώ. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, άγνωστος δράστης συνεργός της 38χρονης, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και με απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς του, απαίτησε να παραδώσει στην δράστιδα ακόμη (6.000) ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: aixmi-news.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου