Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Αντάρτες εγκαταλείπουν τους Τούρκους και προσχωρούν στον συριακό Στρατό!


Τουλάχιστον 60 μέλη της οργάνωσης ταξιαρχίες του Ahrar Manbij έφυγαν από το μέτωπο των ισλαμιστικών οργανώσεων που ήταν ενταγμένες στην τουρκική επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» και προσχώρησαν στις τάξεις του συριακού Στρατού.

Μπορεί ο αριθμός να είναι μικρός των μαχητών που έφυγαν από την τουρκική επιχείρηση πλην όμως πρόκειται σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες οργανώσεις καθώς ο συριακός Στρατός γίνεται όλο και πιο πολύ κυρίαρχος της κατάστασης στη Συρία.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου