Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ρ.Τ.Ερντογάν κατά ΗΠΑ και χωρών του Κόλπου: «Το Κατάρ δεν στηρίζει την τρομοκρατία»!

«Το Κατάρ μαζί με την Τουρκία έχει δείξει την πιο αποφασιστική στάση απέναντι στην ISIS». Αυτά τα... περίεργα  είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν μιλώντας σχετικά με την κρίση στο Κατάρ και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στο κρατίδιο του Κόλπου.

Πιο συγκεκριμένα ο Ερντογάν μιλώντας σχετικά με την κρίση στο Κατάρ, είπε:

«Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την κρίση με τις κυρώσεις που άρχισαν μετά από τις αβάσιμες κατηγορίες κατά του Κατάρ. Σε αυτό το θέμα ως Τουρκία από την αρχή, παρουσιάσαμε ξεκάθαρα την θέση μας.  

Περνάμε μια περίοδο στην οποία περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις  αλλά και στις δυνάμεις που χρησιμοποιούν αυτές τις οργανώσεις», είπε ο Τούρκος πρόεδρος για να συνεχίσει:

«Βλέποντας τις εξελίξεις στο Κατάρ, όπως και τις κυρώσεις σε βάρος του και σε βάρος των πολιτών του, πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα σοβαρό λάθος. Δεν είναι ανθρώπινη η απομόνωση σε κάθε επίπεδο του λαού μιας χώρας. Ούτε είναι σύμφωνο με το ισλάμ.

H απόπειρα εφαρμογής μεθόδων που σίγουρα δεν εγκρίνουμε, σε βάρος μιας ανεξάρτητης χώρας με την κατηγορία της στήριξης της τρομοκρατίας, είναι κάτι το απαράδεκτο. 

Το Κατάρ μάλιστα δεν στηρίζει την τρομοκρατία, το αντίθετο, είναι η χώρα που μαζί με την Τουρκία έχουν δείξει την πιο αποφασιστική στάση ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση της ISIS, που προκαλεί καταστροφές και πόνο στην περιοχή μας. Σας παρακαλώ να μην κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο

Η προβολή του Κατάρ ως ενόχου διαμέσου συκοφαντικών εκστρατειών, δεν επιφέρει κανένα όφελος στην περιοχή.

Αυτοί οι οποίοι στηρίζουν το PYD και YPG που είναι τα παιδιά του ΡΚΚ, με αυτήν τους την απόφαση κάνουν λάθος βήματα με ασύλληπτο  τίμημα. 

YPG και PYD, αμφότερα είναι απόβλητα του ΡΚΚ. Να το ξέρετε αυτό.

Εμείς αναφορικά με αυτά, παντού λέμε τα ίδια. Τους είπαμε κάνετε λάθος. Το να είστε μαζί τους και ιδιαίτερα στην Αμερική αυτό δεν πάει καθόλου.

Από την μια δηλαδή κατηγορείτε μια χώρα πως βοηθά υλικά τις τρομοκρατικές οργανώσεις και από την άλλη προμηθεύετε με τόνους όπλων τις οργανώσεις YPG και PYD. Πως θα το εξηγήσετε αυτό ; Αυτά δεν είναι γνωστά; Όλα είναι φανερά.  Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι τα όπλα που δίνονται τώρα στο YPG, δεν συνιστούν απειλή κατά της χώρας μου;»

Τώρα βέβαια να μιλά ο Τούρκος πρόεδρος ότι η χώρα του έχει επιδείξει αποφασιστική στάση απέναντι στην ISIS είναι το λιγότερο κωμικό.

Σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει να του θυμίσουμε ότι το 2015 δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Cumhuriyet  αποκάλυψαν ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ έστελνε όπλα και πυρομαχικά στους τζιχαντιστές της οργάνωσης.

Μάλιστα είχαν δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο όπου φαινόταν τα φορτία με όπλα να περνούν τα τουρκικά σύνορα με κατεύθυνση τη Συρία.

Οι δύο αυτοί δημοσιογράφοι ο αρχισυντάκτης Can Dundarnd και  ο Erdem Gul υπευθυνος του γραφείου στην Άγκυρα δικάστηκαν με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας και της κατασκοπείας και εξακολουθούν να βρίσκονται στη φυλακή.

Το θράσος όμως του Τούρκου προέδρου είναι τέτοιο που βγαίνει και μιλά για «αποφασιστικότητα» της χώρας του απέναντι στην ISIS.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου