Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Σπύρος Παππάς: «Οι Φιλιάτες ήταν και είναι περιοχή Ελληνική»


Οι Φιλιάτες ήταν και είναι περιοχή ελληνική... Με αυτή την φράση ο Δήμαρχος Σπύρος Παππάς απάντησε στις δηλώσεις που έγιναν από εκπροσώπους του Δήμου Τιράνων, και στις εκδηλώσεις που έγιναν στην κεντρική πλατεία της αλβανικής πρωτεύουσας όπου μετέφεραν πέτρες «από την πόλη των Φιλιατών, ένα τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς».

Και βέβαια θα επρόκειτο για αλβανικές αστειότητες, αν δεν είχαν την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού Ράμα, ο οποίος εν όψει των εκλογών αρέσκεται σε ακραίες και εθνικιστικές κορώνες.

Με αφορμή λοιπόν τα ευτράπελα των εγκαινίων της πλατείας, ο δήμαρχος Φιλιατών, επισημαίνει ότι «οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας καλά θα κάνουν να αφήσουν έξω από τους προεκλογικούς τους σχεδιασμούς και τις εθνικιστικές τους βλέψεις καθετί ελληνικό και να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας όπως πράττει και το σύνολο του αλβανικού λαού καθώς και ένα σημαντικό κομμάτι του που ζει και ευημερεί εντός των ελληνικών συνόρων».

Πηγή epiruspost.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου